rulotecomerciale.ro Web analytics

Cum alegi dimensiunile unei remorci comerciale?

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

Astazi o remorca comerciala a devenit o modalitate la moda de dezvoltare a unei afaceri mobile pe roti fie ca merge vorba de o bucatarie pe roti : fast-food, patiserie, gogoserie, langoserie, placintarie, coffe time , fie ca merge vorba de un magazin pe roti de suvenire, haine, accesorii, flori , fie de o curatatorie de perne si plapume.

Oricare nu ar fi activitatea pe care doresti sa o dezvolti unul din cei mai importanti factori care stau la alegerea unei remorci pentru comert este marimea acesteia. De regula cu cit o rulota este mai mare cu atit ea este mai grea. Astfel cu cit remorca are dimeniuni mai mari cu atit greutatea maxima autorizata trebuie sa fie mai mare. Deasemenea daca doresti o remorca mare ia in calcul si puterea automobilului tau cu care vei tracta rulota, in special daca ii vei schimba des locatia.
De-asemenea in alegerea marimii potrivite a rulotei comerciale trebuie luate in considerare urmatorii factori: ce tip de activitate doresti sa dezvolti ( doar comercializare sau si pregatirea bucatelor ( in cazul rulotelor fast-food), cite persoane vor lucra, cit de des va fi mutata rulota comerciala.

Dimensiuni si informatii utile despre rulotele comerciale cu dimeniuni standarte:

Lung./lat./inat.(metri)               Masa totala (kg)                  Nr. Axe

2x2x2                                         750                                   1
3x2x2 sau 2.30                             750                                   1
4x2x2 sau 2.30                            1300                               1 sau 2
5x2x2 sau 2.30                            1300                                  2.


RuloteComerciale.ro comercializeaza si produce rulote dupa orice dimeniune dorita de tine, in limita posibilitatilor. Daca ai nevoie de o rulota nu ezita sa ne contactezi!

 

curatatorie perne


CLIENTII NOSTRI:

               

  

dulceata lui razvan autonom leasing  eleda patiserie  flo mobil srl  calipso srl  arepas columbianas bucuresti  sora lu scarlescu srl  Go Nuts 4 Donuts SRL D 

 

carrefour  za german  sort club island  luzy duck  cozonac domnesc srl  frizeria bucuresti   cartisimanuale

rulota burgher yogi     bucate pe roate rulota     yummy rollen    gastromag silver therm srl    buntarero srl    food squad     MercatoComunale 

sweet delight rulota suceava          the cod father     Urban Flavors   POMICULTURA IND SRL   MARISTAR COM SRL  silver therm   la coltul dulce sarat

 


Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map