rulotecomerciale.ro Web analytics

RULOTA COMECIALA – MAGAZINUL TAU PE ROTI!

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

Rulota / remorca comerciala - magazinul pe roti este o afacere profitabila ce vine din SUA.

Magazinele pe roti pot comercializa atit produse alimentare ( inghetata, sucuri natural, cafea, placinte, gogosi, kebab etc.) cit si poduse nealimentare ( haine, incaltaminte, suvenie, bijuterii, accesorii etc.).

Remorcile comeciale sunt de obicei amplasate in parcuri, in preajma supermarketurilor, in tirguri, festivale etc. cu posibilitatea de schimbare a amplasamentului usor si rapid in functie de necesitate.

Pentu ca magazinul pe roti sa aiba succes este foarte important sa alegi produse usor de vindut, rapid de comercializat, sanatoase si gustoase.
Cea mai importanta investitie pentu realizarea unui magazine pe roti este rulota si dotarile necesare.

Atunci cind doresti sa incepi o afacere pe roti trebuie sa stii ca ai nevoie de avize pentru vinzarea si prepararea produselor pe care doresti sa le comercializezi, permisiunea pentru alegerea unei anumite locatii de la proprietarul spatiului sau in cazul spatiilor publice de la primaria localitatii. De asemenea, este necesar sa verifici la DSP care sunt avizele necesare pentru functionare (apa, canalizare, gunoi etc.).

Daca afacerea iti va merge bine atunci vei avea posibilitatea in citiva ani sa-ti deschizi o retea de magazine pe roti!

curatatorie perne


CLIENTII NOSTRI:

               

  

dulceata lui razvan autonom leasing  eleda patiserie  flo mobil srl  calipso srl  arepas columbianas bucuresti  sora lu scarlescu srl  Go Nuts 4 Donuts SRL D 

 

carrefour  za german  sort club island  luzy duck  cozonac domnesc srl  frizeria bucuresti   cartisimanuale

rulota burgher yogi     bucate pe roate rulota     yummy rollen    gastromag silver therm srl    buntarero srl    food squad     MercatoComunale 

sweet delight rulota suceava          the cod father     Urban Flavors   POMICULTURA IND SRL   MARISTAR COM SRL  silver therm   la coltul dulce sarat

 


Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map