rulotecomerciale.ro Web analytics

CU REMORCA COMERCIALA IN TRAFIC CE TREBUIE SA STII?

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

In acest articol ne vom referi la regulile principale de a conduce cu o remorca comerciala in spatele autovehicului. Un sofer trebuie sa stie ca la orice deplasare facuta cu rulota agatata in spatele masinii, isi asuma unele riscuri, riscuri care pot duce fie la deterioarea motorului vehiculului tragator, fie la distrugerea rulotei din cauza nerespectarii unor simple criterii.


Important: Masa maxima autorizata a remorcii / rulotei comerciale nu trebuie sa depaseasca 85% din masa proprie a autovehiculului tragator.

Atunci cind te afli in trafic cu rulota in spatele masinii trebuie sa stii ca intotdeauna deplasarea se face pe o cooperare intre sunetul motorului masinii si adaptarea la mers. Nu abuza de puterea morotului .O turatie fortata poate provoca avarii la motor, iar deplasarea cu rulota sa fie facuta sub o totala presiune.

1. Pentru urcarea unui deal, trebuie sa folosesti o treapta inferioara, care sa permita o deplasarea cu o viteza constanta, fara a se abuza de puterea motorului.

2. La coborare, este recomandat sa folosesti frana de motor, astfel datorita inertiei, sistemul de franare va actiona automat franele rulotei / remorcii, prevazind astfel o supraincalzire a franelor vehiculului.

3. Un alt criteriu foarte important, este actiunea de depasire avand o rulota in spate. Reesind din faptul ca ansamblul format din automobil si rulota este mare, este foarte importanta vizibilitatea clara a imaginii din oglinzile laterale ale automobilului, foarte des multi conducatori apeleaza la oglinzile suplimentare. In depasire se intra cit mai lung posibil, iar reincadrarea pe banda se face tot in lung, pentru a permite trecerea intregii lungimi a ansamblului.

4. La fel de importanta este si viteza cu care mergi atunci cind ai in spatele automobilului o rulota. Recomandabil este o viteza maxima de 50 km/h pe drumurile urbane, iar pe autostrazi o viteza maxima de 80 km/h.

MULT SUCCES TUTUROR!

curatatorie perne


CLIENTII NOSTRI:

               

  

dulceata lui razvan autonom leasing  eleda patiserie  flo mobil srl  calipso srl  arepas columbianas bucuresti  sora lu scarlescu srl  Go Nuts 4 Donuts SRL D 

 

carrefour  za german  sort club island  luzy duck  cozonac domnesc srl  frizeria bucuresti   cartisimanuale

rulota burgher yogi     bucate pe roate rulota     yummy rollen    gastromag silver therm srl    buntarero srl    food squad     MercatoComunale 

sweet delight rulota suceava          the cod father     Urban Flavors   POMICULTURA IND SRL   MARISTAR COM SRL  silver therm   la coltul dulce sarat

 


Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map