rulotecomerciale.ro Web analytics

CUM NE INCALZIM RULOTA COMERCIALA IN SEZONUL RECE?

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

Sezonul rece s-a inceput, iar problema incalzirii rulotei in acest sezon dau mari batai de cap clientilor nostri.


Astfel ne-am hotarit sa facem un articol despre incalzirea eficienta a unei rulote, ceea ce va permite desfasurarea activitatii indiferent de temperature de afara, fie ca merge vorba de o rulota cu geam sau una fara geam.
Un sistem nou de incalzire atit a rulotelor cit si a teraselor, salilor de sport, caselor, garajelor etc. sunt incalzitoarele sau lampile cu infrarosu.

Cum functioneaza?
Aceasta noua tehnologie functioneaza pe curent electric si actioneaza asemenea razelor solare, razele infrarosii strabat aerul si la contactul cu orice corp se transforma in caldura, inclusiv peretii care pastreaza caldura si o emana la rindul lor pentru a ne da senzatia de cald.

Instalatie:
Radiatorul se poate instala rapid pe orice perete, tavan sau pe un trepied telescopic, in cazul rulotelor recomandam ca incalzitorul sa fie montat pe tavan sau perete. Iar pentru a putea fi pus in folosinta se va conecta la sursa de curent ,prin cablul de alimentare. Prin constructia sa robusta, marimi si forme, incalzitorul cu infrarosu poate fi instalat cu usurinta in incaperi mici si mari, detinind un cimp mare de efectivitate si o suprafata mare de incalzire.

radiator rulote

Avantaje:
- Caldura cu infrarosu, fara preincalzire;
- Impartirea caldurii uniform si la obiect;
- Curat si fara condens, fara miros si fara zgomot;
- Sunt ecologice: nu degaja fum, noxe, CO, etc.
- Usor de montat;
- Utilizabil flexibil, atit in interior cit si in afara;
- Eficient la energie;
- Au o durata de viata de 10-15 ani si nu necesita intretinere speciala.

Preturi:
Pretul unui incalzitor cu infrarosu poate incepe de la 250-300 lei si poate ajunge la peste 1000 lei, totul depinde de capacitate, producator si alte criterii.
Incaltitoarele cu infrarosu pot fi gasite in magazinele din tara precum Dedeman, Praktiker sau pot fi comandate de pe magazinele online precum
www.emag.ro

www.panouri-radiante-infrarosii.ro

https://www.trotec24.ro/masini/incalzire/panouri-cu-infrarosu?rc=0aef170f2e&gclid=Cj0KCQjw4eXPBRCtARIsADvOjY255SUHqmrlWSy4248zQ3COGv2OGiTtbbNuVxHr8PLc9bpX6az5NZIaAlW5EALw_wcB

si multe altele.

Noi am ales sa ne incalzim iarna aceasta cu un Radiator cu infrarosu comandat de la TROTEC, a ajuns din Germania in 4 zile, si are un raport pret/calitate foarte bun. Pentru a face economii de energie si a seta o temperature optima in rulota noi am comandat si o Priză termostat (mai jos vedeti poza).

incalzitor cu infrarosu rulota        Priză termostat

Speram sa nu va sperie frigul de afara, sa va mearga in afaceri si sa aveti multi clienti. Si desigur speram sa va simtiti bine si in siguranta in rulotele noastre.

Ne revedem in articolul urmator cu alte informatii utile.

curatatorie perne


CLIENTII NOSTRI:

               

  

dulceata lui razvan autonom leasing  eleda patiserie  flo mobil srl  calipso srl  arepas columbianas bucuresti  sora lu scarlescu srl  Go Nuts 4 Donuts SRL D 

 

carrefour  za german  sort club island  luzy duck  cozonac domnesc srl  frizeria bucuresti   cartisimanuale

rulota burgher yogi     bucate pe roate rulota     yummy rollen    gastromag silver therm srl    buntarero srl    food squad     MercatoComunale 

sweet delight rulota suceava          the cod father     Urban Flavors   POMICULTURA IND SRL   MARISTAR COM SRL  silver therm   la coltul dulce sarat

 


Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map