rulotecomerciale.ro Web analytics

Cand si de ce poate balansa rulota in timpul tractarii?

In timpul tractarii rulotei poate aparea efectul de balans care poate duce la urmari foarte grave.

In continuare vom incerca pe scurt sa va prezentam principalele cauze care duc la aparitia acestui balans.

1. Amplasarea incorecta a mobilierului si echipamentelor in rulota. Greutatea in rulota trebuie sa fie distribuita uniform, iar centrul de greutate trebuie sa cada pe axa sau axele rulotei. Neglijenta poate avea urmari foarte grave. Vedeti imaginea de mai jos.

distribuirea greutatii in rulota

Deasemenea va invitam sa urmariti si videoclipul cu efectele amplasarii incorecte a greutatii in rulota, accesind link-ul de mai jos:

https://youtu.be/4jk9H5AB4lM

2. Viteza prea mare. In special cei care au o masina puternnica au tendinta de a alerga cu rulota, neglijind faptul ca o viteza mai mare de 90 km\ora poate aduce la urmari grave in special in executarea unei manevre bruste sau in curbe.

3. Presiunea in anvelope necorespunzatoarea. Presiunea in anvelope prea mare sau prea mica afecteaza comportamentul atit a rulotei cit si al masinii care tracteaza. O presiune prea mica in anvelope poate duce la reducerea aderentei la drum si spatiul de franare se poate mari considerabil, iar o presiune prea mare poate duce la supraincalzirea si chiar la explozia anvelopelor .

presiunea in anvelope

Alte cauza le fel de importante, care nu trebuiesc  neglijate atunci cind tractam o rulota sunt turbulentele de aer, intensitatea vintului si desigur starea carosabilului.

Va dorim drumuri bune si succes tuturor!

 

curatatorie perne


CLIENTII NOSTRI:

               

  

dulceata lui razvan autonom leasing  eleda patiserie  flo mobil srl  calipso srl  arepas columbianas bucuresti  sora lu scarlescu srl  Go Nuts 4 Donuts SRL D 

 

carrefour  za german  sort club island  luzy duck  cozonac domnesc srl  frizeria bucuresti   cartisimanuale

rulota burgher yogi     bucate pe roate rulota     yummy rollen    gastromag silver therm srl    buntarero srl    food squad     MercatoComunale 

sweet delight rulota suceava          the cod father     Urban Flavors   POMICULTURA IND SRL   MARISTAR COM SRL  silver therm

 


Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

Pictor Th.Aman  nr.21  mun. Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

     +(40) 332 228 031

Contactati-ne

Newsletter Sign Up

Unde ne gasesti?!


View Larger Map