rulotecomerciale.ro Web analytics

www.rulotecomerciale.ro

Te-ai saturat sa lucrezi pentru cineva sau sa ceri mereu bani de la parinti? Incearca sa-ti creezi propria afacere. La inceput pare ca nu e deloc simplu, dar cu putina vointa, o mica finantare si o informare corecta poti sa-ti creezi o afacere proprie de succes.

In acest articol vom vorbi despre categoria afacerilor pe roti, si anume despre cum trebuie sa fie o rulota comerciala.

Pentru inceput incearca sa faci o analiza a pietei, vezi care sunt ofertele si care sunt preturile, ai posibilitatea sa alegi o rulota second-hand sau una noua. Noi iti recomandam totusi sa optezi pentru una noua pe care sa o personalizezi si sa o mobilezi asa precum vrei tu. In plus o rulota noua are si un aspect mai frumos, si la sigur nu are defectiuni tehnice. Pretul pentru o rulota noua poate incepe de la 2100 euro si poate ajunge la 8000 euro in functie de marimi, dotari si genul de activitate pe care doresti sa-l dezvolti. Ia in calcul limita de greutate admisa care poate fi incarcata in rulota, daca vei avea utilaje grele opteaza pentru o rulota cu o axa mai mare.

Este bine sa stii ca daca ai permis de conducere valabil pentru categoria B doar, vei putea tracta o rulota a carei masa autorizata nu depaseste de 750 kg.


Intereseaza-te daca rulota pe care vrei sa o cumperi are carte de identitate sau nu. Vezi daca rulota are sistem electric, de regula rulotele au sistem electric inclus.

Daca esti in cautarea unei rulote potrivite pentru afacerea ta, nu ezita sa ne contactezi vom fi bucurosi sa te ajutam sa-ti realizezi visul!

 

Search

Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Unde ne gasesti?!


View Larger Map