rulotecomerciale.ro Web analytics

www.rulotecomerciale.ro - Curatatorie mobila de perne

curatatorie de perne pe roti

Cauti o idee de afaceri care sa te atraga, sa fie simpla si cu care sa ai succes! Deschide-ti o curatatorie mobila de perne. Afacerea de curatare a pernelor pe roti se
raspindeste cu pasi rapizi in tara, iar la ghretele de curatare a pernelor vezi mereu cozi mari de clienti care vin sa beneficieze de acest serviciu atat de necesar. Timpul de curatare este mic - de 5 - 10 minute pentru o perna, cu tot cu inlocuirea dosului, astfel pe zi poti deservi multi clienti si poti avea un profit foarte bun. Atunci cind lucrurile incep sa nu mearga schimbi locul de amplasare a afacerii (alta strada, alta localitate), si lucrurile revin la normal.

Pentru demararea unei afaceri de curatare perne, ai nevoie de o rulota (toneta pe roti), aparatul de curatat perne, masina de cusut, dosuri. Procecul de curatare este un proces 100% ecologic bazat pe o curatare uscata, fara detergenti cu ajutorul lampei UV care indeparteaza bacteriile, microbii si acarienii.

Noi, cei de la Rulote Comerciale putem sa oferim clientilor nostri curatatorie de perne pe roti la cheie, rulota comeriala + aparatul de curatat perne + mobilier + dosuri de perna pentru prima perioada de activitate, la un pret foarte bun.

Serviciile de calitate, preturile reduse si lipsa concurentei vor asigura succesul afacerii tale.

O afacere simpla, utila si profitabila – curatatorie mobila de perne.

Informatii utile

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

Pictor Th.Aman  nr.21  mun. Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

     +(40) 332 228 031

Contactati-ne

Newsletter Sign Up

Unde ne gasesti?!


View Larger Map