rulotecomerciale.ro Web analytics

Rulote Chirie

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

INCHIRIERE RULOTE
La noi poti gasi si rulote comerciale de inchiriat. Stam la dispozitia celor care cauta rulote noi, rulote second hand  pentru chirie lunara (minim 6 luni, cu posibilitatea de prelungire) sau anuala. In sfera predarii-preluarii rulotelor, suntem flexibili, incercind sa satisfacem cerintele tuturor clientilor nostri.

Alege acum cea mai buna si mai potrivita rulota comerciala pentru afacerea ta si fa o rezervare la cele mai bune preturi de inchiriat din Romania a rulotelor si tonetelor pentru comert sau prestari de servicii.

Preturile pentru inchirierea remorcilor comerciale se stabilesc individual in dependenta de tipul rulotei, dimensiuni si perioada de inchiriere.
Serviciul de inchiriere a rulotelor comerciale, este beneficiul major pe care-l oferim clientilor din Romania, scutindu-i de o investitie costisitoare. Ne rezervam dreptul de a alege clientii.

Nota: Rulota se ridica individual de la sediul nostru, iar la sfirsitul inchirierii se aduce inapoi la sediu( Bacau ). 

La  semnarea contractului locatorul  va achita -  prima luna de chirie,  ultima  luna  de chirie  si o valoare egala cu contravaloarea unei  luni  ca  garantie.

Rulotele  nu  sint  dotate cu echipamente. 

La achitarea   in avans  pe toata perioada de chirie  minima 6 luni  primiti  un discount  de  15%.

 

Pentru detalii sau  a face o rezervare  contactati-ne!.

 

 

 

 

 

curatatorie perne


CLIENTII NOSTRI:

               

  

dulceata lui razvan autonom leasing  eleda patiserie  flo mobil srl  calipso srl  arepas columbianas bucuresti  sora lu scarlescu srl  Go Nuts 4 Donuts SRL D 

 

carrefour  za german  sort club island  luzy duck  cozonac domnesc srl  frizeria bucuresti   cartisimanuale

rulota burgher yogi     bucate pe roate rulota     yummy rollen    gastromag silver therm srl    buntarero srl    food squad     MercatoComunale 

sweet delight rulota suceava          the cod father     Urban Flavors   POMICULTURA IND SRL   MARISTAR COM SRL  silver therm   la coltul dulce sarat

 


Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map