rulotecomerciale.ro Web analytics

Rulote comerciale | La cele mai bune preturi !!!

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

 • Rulota - patiserie - placintarie

  Rulota - patiserie - placintarie!!! o traditie de Romania!

 • Rulote comerciale individuale!

  Rulote comerciale individuale!

 • Rulote comerciale deosebite!!!

  Rulote comerciale deosebite!!!

 • Solutie pentru afaceri!!!

 • Rulota comerciala cu doua deschideri!!!

Despre noi

AVTOBAN TRAILER SRL este unicul distribuitor oficial din Romania de rulote comerciale marca AVTOBAN, ne ocupa cu comercializarea, proiectarea si executarea rulotelor comerciale, pentru orice tip de business ambulant – fastfood, curatatorie de perne, cafenea pe roti, vinzari cu amanuntul, clatitarii sau placintarii mobile, patiserie pe roti etc.

Remorcile  comerciale pot fi la necesitate dotate si echipate dupa cerintele si necesitatile clientului cu mobilier din pal sau inox, obiecte sanitare si autocolant.

Toate materialele folosite in executarea rulotelor sunt de inalta calitate, asamblarea rulotei se face de echipa noastra de specialisti, iar durata de executare a comenzii este de 21 zile.

Executam rulote comerciale personalizate pentru activitatea dvs, astfel  incit spatiul de lucru, de gatit sau de vinzare sa fie unul confortabil, practic, functional si atractiv pentru clientii dvs.

Vom fi incintati sa va raspundem la orice intrebare legata de rulote si afaceri pe roti si sa gasim Solutia cea mai buna pentru dvs, astfel nu ezitati sa ne scrieti un mesaj ori sa ne contactati. 

Fii si tu clientul nostru!

  garantie png 8AVTOBAN TRAILER SRL te ajuta sa-ti creezi un viitor si sa ai o afacere de success!

curatatorie perne


CLIENTII NOSTRI:

               

  

dulceata lui razvan autonom leasing  eleda patiserie  flo mobil srl  calipso srl  arepas columbianas bucuresti  sora lu scarlescu srl  Go Nuts 4 Donuts SRL D 

 

carrefour  za german  sort club island  luzy duck  cozonac domnesc srl  frizeria bucuresti   cartisimanuale

rulota burgher yogi     bucate pe roate rulota     yummy rollen    gastromag silver therm srl    buntarero srl    food squad     MercatoComunale 

sweet delight rulota suceava          the cod father     Urban Flavors   POMICULTURA IND SRL   MARISTAR COM SRL  silver therm   la coltul dulce sarat

 


Informatii utile

 • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

  Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map