rulotecomerciale.ro Web analytics

Cafenea pe roti (coffetime)

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

afacere cafenea pe roti

O cafenea mobila este o investitie de succes si de viitor. Fiecare din noi iubeste sa savureze o cafea gustoasa in drum spre serviciu, spre casa, spre o intilnire importanta,
sau simplu in timpul plimbarii prin parc cu amici.

Cu un loc de vinzare bine ales (pe care il poti schimba oridecateori simti ca e nevoie), cu echipamentul potrivit si ingrediente gustoase poti sa-ti creezi clienti fideli care vor savura cafeaua zi de zi.

Ai nevoie de investitii mici. Pentru inceput ai nevoie o rulota comericala, daca vei comercializa doar cafea, ceai si ceva patiserie poti opta pentru o rulota comerciala de dimeniuni mici, precum 2x2x2 metri sau 3x2x2 metri. Ai nevoie de un om care sa prepare si sa comercializeze produsele, aparatul de cafea ( espressorul si macinatorul), ceva mobilier si un frigider pentru bauturi racoritoare si lapte. E simplu nu?!

Spre deosebire de coffee bikes care deobicei se potrivesc pentru comercializarea sezoniera (sezonul cald), o rulota cafenea isi poate mentine activitatea si in sezonul rece incalzind clietii sai si oferindu-le energia necesara pentru intreaga zi.

Cafeneaua mobila ii atrage pe clietii grabiti, si a devenit in timp o concurenta serioasa localurilor clasice.

Doresti sa-ti deschizi o cafenea pe roti nu ezita sa ne contactezi!

Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map