rulotecomerciale.ro Web analytics

Bagel Shop pe roti

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

bagel shop mobil

Bagel Shop este un produs de panificatie nou pe piata romana. Nu este un simplu covrig sau o gogoasa, mai degraba este o chifla cu gaura la mijloc, cu un interior pufos si
un exterior crocant si rumenit. Acest bagel pufos poate fi facut ca un sandvis in diferite conbinatii cu legume,carne, salam, cascaval, honey mustard, barbecue, pesto , balsamic in functie de tipul si preferintele clientului.

Un bagel shop pe roti este o obtiune profitabila pentru cei ce doresc cu investitii minime si in timp scurt sa faca bani. Avantajul unei astfel de afaceri cu buget relativ redus tine de faptul ca vei putea sa deschizi firma si sa incepi efectiv vanzarea intr-un termen de cateva luni.

Cel mai importanta achizitie intr-o astfel de afacere este rulota multifunctionala, care va trebui sa dispuna de cuptor, plita, frigider si expressor. Si desigur un bucatar iscusit, si un meniu mereu prospat!

Bagel Shop-ul mobil vizeaza atat persoanele care au un stil de viata alert, care prefera sa isi ia cafeaua, dejunul sau prinzul la pachet sau persoanele care doresc o gustare rapida si gustoasa.

Fii original si investeste intr-o afacere de viitor!

Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map